У Хмельницькому пройшов 6-й тур ВЮБЛ

1168

 Напружені ігри та боротьба за кожен сантиметр спортивного майданчика. У Хмельницькому пройшов 6-й тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. За очки у турнірній таблиці змагалися шість команд – три з Києва, Чортків, Черкаси та збірна нашої області. 

 ВЮБЛ крокує Україною. Цього разу домашній тур приймали хмельничани. За очки у турнірній таблиці змагалися шість команд дивізіону А – три з Києва, збірна нашої області, Черкаси та Чортків.

 Це – гра Чорткова проти Києва. Останні, до слова, – минулорічні чемпіони, тож змагатися з найсильнішою командою юнацької ліги буде непросто.

 Тільки зігравши на максимум, переконані тернополяни, можна смакувати тріумф. Більше того, чортківський «Кристал» вже перемагав киян. У попередньому турі команда переграла чемпіонів у столиці.

 Чортківська команда налаштована рішуче, мовляв, попередній результат готові повторити. Тим часом, кияни налаштовані на реванш.

 Поступилися, можна сказати, на виїзді. А ось грати у чужих стінах, запевняє київський гравець, значно важче, аніж вдома.

 Ігри і справді напружені та емоційні. Про це свідчить боротьба за кожен м’яч на кожному сантиметрі спортивного майданчика. Нічого дивного – найсильніші юнацькі команди України визначають між собою переможця.

 

" " " "