У Хмельницькому пройшов Family Fest

1217

Перегони повзунів, парад креативних візочків та дитячий показ мод. У Хмельницькому пройшов Family Fest. Це – сімейний фестиваль. Його мета не тільки об’єднати найрідніших, а й зібрати гроші на благодійність. Кошти за смаколики чи тату хною організатори передають вагітним жінкам або родинам, котрі потребують підтримки та допомоги.

«Перегони повзунів» – практично візитівка кожного Family Fest. Цього року конкурс зібрав аж шість черг учасників. У першому перемогла Олена разом з 11-місячним сином.

Парад креативних візочків – ще одна родзинка фестивалю. Світлана з чоловіком, до прикладу, з доньчиного візочка зробили карету швидкої допомоги.

Обирали на фестивалі і вагітну року. Минулоріч цей титул отримала Валентина Пасічник.

Віктор, каже пані Валентина, – її другий син. Перший – спокійний, а цей – жвавий та енергійний. Як відрізняються діти, зізнається жінка, так і дві вагітності. Аби особливий період у житті молодих матерів був спокійним, працює юстиція області. Не фестивалі правники розповідали про проект «Мама має право».

Пізнавальний, а ще Family Fest має розважальний характер. Це – сімейний фестиваль, кажуть організатори, основна мета якого, – об’єднати найрідніших.

Окрім пропаганди сімейного відпочинку, організатори мають ще одну ціль – зібрати гроші на благодійність. Кошти за смаколики, тату хною чи ще якусь розвагу організатори передають вагітним жінкам або родинам, котрі потребують підтримки та допомоги.

 

" " " "