У Хмельницькому пройшов молитовний сніданок

619

Конституція – закон для держави. Біблія – закон для життя. У Хмельницькому пройшов молитовний сніданок. За мир та Україну молилися священнослужителі, представники влади та місцевого самоврядування. Захід ініціювала голова обласної ради Віолета Лабазюк. З підтримкою Духовної ради ідею вдалося втілити в життя.

На територію молитви перетворилася хмельницька філармонія. Саме сюди з’їхалися навіть з найвіддаленіших куточків області. Спільна молитва об’єднала священнослужителів різних конфесій, представників влади та місцевого самоврядування.

Вперше спільна молитва об’єднувала подолян ще у 2016 році. Саме тоді на теренах Хмельниччини відбувся перший обласний молитовний сніданок. Через п’ять років добру традицію відроджують.

У Хмельницькому ж молилися за медиків, котрі другий рік протистоять пандемії, за лідерів та українську владу. І найважливіше – за мир та перемогу.

За військових, котрі вже восьмий рік боронять кордони України, також молилися. Слова, які линуть від самого серця і з найдобрішими помислами лунали за здоров’я, сиріт, сім’ї, прощення гріхів та благословення України.

При цьому не варто забувати, що Конституція – закон для держави, а Біблія – закон для життя. Тому завтрашній день потрібно творити не просто законно, а з Богом у серці.

" " " "