У Хмельницькому протипухлинному центрі взялись за реконструкцію закладу

895

У Хмельницькому обласному протипухлинному центрі взялись за реконструкцію закладу. Там створили сучасні операційні та завершили ремонт одного із відділень. І якщо на хірургічний блок кошти надійшли з державного фонду регіонального розвитку, то на оновлення відділення виділили з обласного бюджету.

У Хмельницькому обласному протипухлинному центрі продовжують вдосконалювати матеріально-технічну базу. Нещодавно у медичному закладі завершили капітальний ремонт ще одного відділення. Борис Шуляк лікується тут уже два роки. Каже, застав ще колишні умови. Тоді в палатах перебувати було неможливо.

Крім реконструкції палат, придбання нових ліжок, було зроблено сучасну систему вентиляції, відремонтовано маніпуляційний кабінет, перев’язочну та оглядову  кімнати,  зроблено санвузли, їдальню, закуплено частину обладнання та різний господарський інвентар.

Загалом відділення розраховане на 38 ліжок. Ремонтні роботи тривали близько п’яти місяців. Кошти на реконструкцію виділили з обласного бюджету.

До слова, без ремонту у закладі залишилось ще чотири відділення. Найближчим часом  тут визначать, яке ж реконструюватимуть наступним.

" " " "