У Хмельницькому проведуть регіональний форум для агровиробників.

625

Агровиробників навчатимуть, як вести прибуткове виробництво. 12 грудня Хмельниччина прийматиме регіональний форум. На заході спікери обговорять соціальні, економічні та екологічні зміни у галузі. Експерти познайомлять учасників форуму із новими ринками збуту продукції.

Через зміну клімату та коливання цін на ринку ті, хто працює біля землі, постійно відчувають нестабільність. Вже у грудні Хмельниччина прийматиме регіональний форум для агровиробників. Захід є унікальним для регіону, адже там можна буде перейняти європейський досвід та познайомитися із потенційними партнерами.

Тема форуму – стале аграрне виробництво. Спікери розкажуть, як економічно вигідно вести бізнес, бути соціально відповідальними та берегти природу. Масова загибель бджіл стривожила пасічників, тож частину обговорень в заході стосуватиметься теми впливу пестицидів на екосистему.

Агровиробництво потребує нових технологій та тих, хто готовий впроваджувати ці зміни.

Спікери на форумі навчатимуть і як писати гранти. Адже це невід’ємна складова виходу на нові ринки. Відбудеться регіональний форму 12 грудня. Тож усі , хто любить працювати біля землі ще мають час зареєструватись.

" " " "