Затримання серійних грабіжників у Хмельницькому: що знайшли на квартирі у підозрюваних

Двом затриманим уже повідомили про підозру у вчиненні грабежів, але розслідування триває і незабаром з'являться нові злочинні персонажі

1400

У Хмельницькому поліцейські викрили групу зловмисників, які займалися грабежами і збутом награбованого, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Як повідомив очільник обласної поліції Анатолій Щадило, двох учасників злочинної групи уже затримали та повідомили їм про підозру у вчиненні грабежів. Один із затриманих уже мав кілька судимостей за крадіжки та грабежі. Тож його відразу узяли під варту. В іншого затриманого напружені стосунки із Кримінальних кодексом трапились уперше. Тож йому, як “дебютанту” призначили цілодобовий домашній арешт.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському згоріла кав’ярня: палії залишили після себе моторошну мітку

Поліція провела обшук у помешканні, де жили підозрювані. Правоохоронці виявили там купу різної дрібної техніки та ювелірних виробів. Зокрема, із квартири було вилучено: 12 мобільних телефонів, 8 сім-карток з різними телефонними номерами, 17 наручних годинників, 2 планшети, 2 фотоапарати, MP3-плеєр, а також портативні зарядні пристрої, аудіоколонки, золоті й срібні ланцюжки і дорогий бінокль.

Поліція шукає власників вилученого майна, а також працює над виявленням усіх злочинних зв’язків затриманих членів групи.

 

" " " "