У Хмельницькому п’яний водій скоїв ДТП і втік з місця події

Поліція впіймала винуватця за гарячими слідами

1278

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали водія, що скоїв ДТП на вулиці Лісогринівецькій, йдеться в інформації, опублікованій на сторінці патрульної поліції Хмельниччини у Facebook.

Інцидент трапився учора вранці. О 8-й ранку до поліції зателефонував власник автомобіля Opel Insignia, який припаркував  свою машину біля будинку №18 по вулиці Лісогринівецькій. Чоловік заявив, що його машина дістала ушкодження від іншої автівки, яка мчала вулицею та зачепила припаркований ним автомобіль.

Проте замість того, щоб зупинитись та спробувати порозумітися з власником пошкодженої машини, винуватець ДТП накивав п’ятами, чи, радше, колесами.

Читайте також: Веломандрівники із Хмельницького підкорили Європу: що вразило їх найбільше

Опитавши свідків події, поліцейські провели слідчо-розшукові дії та оперативно знайшли винуватця. Ним виявився 32-річний житель обласного центру. Чоловік не розрахував безпечної відстані до припаркованої автівки та врізався в неї своїм автомобілем. Заперечувати очевидне водій не міг, адже на його машині також залишилися сліди від зіткнення.

Крім того, спілкуючись із винуватцем, поліцейські помітили, що чоловік напідпитку. Вони стали вимагати, аби той пройшов тест на алкоголь, однак винуватець аварії категорично відмовився від проходження тесту, про що поліцейські також зазначили в протоколі.

Таким чином, поліцейські склали на винуватця ДТП три адмінпротоколи:

  • за відмову від проходження тесту на алкоголь;
  • за вчинення ДТП (без потерпілих);
  • за втечу з місця скоєної ДТП.

Принагідно поліцейські зауважують: добре, що цього разу все обійшлося лише ушкодженням транспортних засобів, без людських жертв. Але ж могло статися й по-іншому. Тому ніколи не дозволяйте собі та іншим сідати за кермо напідпитку, попереджають правоохоронці водіїв.

" " " "