У Хмельницькому розпочали перевірки закладів освіти.

559

Французький посуд, інклюзивні кімнати та енергозберігаючі лампи. У Хмельницькому інспектують заклади освіти. Днями робоча група розпочала перевірки з дитячих садочків. Тут перевіряють комфорт та безпеку. Контролерів зустрічають гостинно, бо, певні, до старту навчального року готові.

До початку навчального року залишилося два тижні. Тому у закладах освіти розпочали перевірки. Нині моніторингова група об’їжджає дитячі садочки. Їх у місті понад пів сотні. Мандруючи закладами, багато уваги звертають на готовність груп та харчоблоків.

Нині комісію зустрічають у 35 садочку. Перевіряючі оглядають приміщення як ззовні, так і всередині. Звертають увагу на те як витрачали кошти, виділені з скарбниці міста. Цьогоріч на кожного дитсадківця виділили по 300 гривень. Ці кошти керівництво закладу використовували хто як хотів.

Зараз у навчальних закладах багато уваги приділяється енергоефективності. Відтак і зменшенню платіжок за комунальні послуги. До прикладу, завдяки утепленню вдалося зекономити до 30 відсотків коштів міського бюджету.

У департаменті зазначають, рівень підготовки дитсадків у місті – задовільний. Тож, паралельно з перевірками збирають  інформацію про потреби навчальних закладів.

Перевірки у хмельницькому триватимуть до 27 серпня.

" " " "