У Хмельницькому снігоочисна техніка прибирає вулиці міста

В обласному центрі комунальники працюють вулицями міста більш ніж на двадцяти одиницях снігоочисної техніки

1002

Сьогодні, 15 січня, у зв’язку з погіршенням погодних умов та деякою кількістю снігових опадів, у Хмельницькому комунальники викотили на вулиці міста важку снігоочисну техніку. Про це повідомили в прес-службі Хмельницької міськради.

Наразі вулицями міста працюють понад 20 одиниць таких машин. Перевага при цьому надається вулицям, якими курсує громадський транспорт, та іншим, котрі характерні підвищеним транспортним та пішохідним трафіком.

«Ще з вчорашнього вечора до 24.00 і сьогодні з 3-ої години ночі на дорогах міста працює 17 одиниць важкої техніки підприємства: 11 піскорозкидачів, 5 тракторів (МТЗ), обладнаних щітками, 1 навантажувач. Ще 2 одиниці спецтехніки (МТЗ-320) з обладнанням для розкидання піску курсують по тротуарах» – розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Анатолій Статкевич.

Також не обійшлося й без двірників, котрі власноруч розчищають від снігу та посипають піщано-соляною сумішшю прибудинкові території, вулиці, парки та сквери.

Читайте також: Хмельничан попереджають про морози

Наразі стан доріг та вулиць обласного центру контролюється цілодобово.

" " " "