У Хмельницькому стартував волейбольний рік

1001

 «Новатор» проти «Юридичної академії». У Хмельницькому стартував волейбольний рік. У рідних стінах місцева команда приймала суперників з Харкова. Гра видалася нервовою та напруженою, а результат – передбачуваним. 

 Старт волейбольного року. Хмельницький «Новатор» вперше у 2020-у приймав суперника вдома. У рідних стінах наші хлопці зіграли проти харківської «Юридичної академії».

 Налаштування спрацювало. Гості переграли господарів двічі. «Юридична академія» практично не залишила «Новатору» шансу на перемогу.

 Домашня гра «Новатора» й справді видалася нервовою та напруженою, втім результат – передбачуваний. Хмельничани продовжують затяжну програшну серію. У поточній Суперлізі вони ще не виграли жодного матчу.

 Усе через брак досвіду, каже головний наставник. Поки що його команда не в змозі себе показати, а тому й має такий невтішний результат.

 Про це свідчить і статистика останнього домашнього матчу. Не настільки яскраво проявила себе «Юридична академія», як не йшла гра у «Новатора».

 Коли ситуація зміниться, каже наставник, припустити важко. Команда молода, додає від гри до гри, втім результат незмінний. Поки що протистояти командам Суперліги «Новатор» не в силах, втім хлопці не задаються. Наступний матч вони проведуть на виїзді. У гості їх чекає чернігівський «Буревісник». 

" " " "