У Хмельницькому стартував зональний боксерський турнір

1613

Перепустка у збірну. У Хмельницькому стартував зональний боксерський турнір. Участь у ньому беруть чотири області – наша, Тернопільська, Волинська та Рівненська. Загалом змагання об’єднали понад 80 спортсменів. Протягом кількох днів вони боротимуться за перемогу. Кращі бійці увійдуть у зональну збірну на чемпіонат України.

Турнір рукавичок. У Хмельницькому стартували зональні боксерські змагання. Участь у них беруть чотири області –Тернопільська, Рівненська, Волинська та наша.

Зональний турнір і є перепусткою у збірну. З-понад 80 спортсменів відберуть найкращих. Вони увійдуть у зональну боксерськукоманду, яка представлятиме регіон на чемпіонаті України.

Традиційно, каже голова федерації, понад півкоманди складають хмельничани. У нас сильна боксерська школа, про що свідчать здобутки її вихованців. Влад Ракочий – один з них. Він – фаворит турніру, а відповідно й претендент на місце у збірній.

Зовсім «не пасуть задніх» і рівняни. Михайлу Росощуку, до прикладу, аби здолати суперника, вистачило всього кількох секунд.

Тренерська допомога ще не раз стане у нагоді. Тим більше, коли юний боксер рівняється на Василя Ломаченка та мріє стати олімпійським чемпіоном, втім, це – у перспективі. Зараз він – учасник зональної збірної, тож найближчим часом захищатиме честь регіону на всеукраїнському рівні.

 

 

" " " "