У Хмельницькому товаристві УТОС підбили підсумки благодійної акції

479

У Хмельницькому товаристві УТОС підбили підсумки благодійної акції. Стартувала вона ще у час Великого посту. За цей час підприємці, духовенство та благодійники мали змогу долучитись до збору коштів та засобів для людей з обмеженими можливостями. Завершальним акордом акції «Я бачу серцем» стало вручення подарунків та великий концерт.

Підсумковий захід благодійної акції «Я бачу вас серцем» організували в територіальній організації  УТОС. Починаючи із Великого посту і до церковного свята, коли у храмах моляться за зцілення незрячих, кожен із благодійників мав можливість долучитись до підтримки людей із обмеженими можливостями.

362 учасники налічує територіальна організація УТОС. У кожного з них – свої мрії та проблеми. А велика утосівська родина сприяє у вирішення питань. Справжнім випробуванням для слабозорих та незрячих став карантин , а саме обмежені зустрічі та відсутність культурних заходів.

У підсумковій благодійній акції взяли участь члени товариства УТОС, духовенство та благодійники. Адже саме завдяки небайдужим ці люди відчувають підтримку та впевненість у завтрашньому дні. Від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» територіальна організація УТОС отримала грошовий подарунковий сертифікат.

Для присутніх на заході учасники підготували концерт. Адже кожна хвилина проведена у товаристві зцілює від негараздів повсякденного життя.

" " " "