Розумна дошка

532

Ще більше цікавих ілюстрацій та інструментів для уроків. У Хмельницькій громаді закупили смартборди для усіх шкіл. Після приєднання сіл у тамтешніх НВК також з’явились розумні дошки. Один з таких гаджетів отримали і в Копистинському закладі.

Місцева школа розташувалась у приміщенні колишньої військової частини. Навчається тут 237 дітей. Цього року Копистинський НВК отримав 200 тисяч гривень на розвиток кабінетів природничо-математичного спрямування. Технічні оновлення на цьому не завершились – смартборд зраділи і діти, і педагоги. Останні ще мають навчитись користуватись усіма функціями гаджету. Адже там понад 100 різних інструментів, анімацій так ілюстрацій.

Візуалізація на смарт-бордах додає цікавосіт у навчанні. Закупляти такі дошки у заклади освіти Хмельницького почали у 2018 році. Згодом міська рада забезпечила кожну школу такою новинкою. А вже цьогоріч смарт-борди отримали 8 сільських шкіл  утвореної громад.

Тепер завдання для педагогів на літо – навчитись користуватись усіма функціями смартборду, адже він значно спрощує викладацьку роботу.

" " " "