У Хмельницькому у двох ДТП постраждало троє людей, один із них – у важкому стані

Важкі травми одержав пішохід, який хотів перетнути дорогу там, де немає переходу

816

В обласному центрі за вихідні, що минули, сталося дві ДТП із потерпілими,і інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Одна пригода трапилась у суботу ввечері , о пів на дев’яту, на Кам’янецькій. Хмельничанин надумав перебігти дорогу у невстановленому місці і потрапив  під колеса автомобіля. Автівкою “Део  Нексія”, що збила невдаху, керував 22-річний водій із Ярмолинецького району. Чи міг він вчасно загальмувати, щоби дати перебігти перехожому, розбирається поліція.

Та незалежно від того, якого висновку дійде слідство, пішохід одержав тяжкі травми. У нього – зламані обидві ноги і закрита черепно-мозкова травма. Чоловіка відправили у реанімацію обласної лікарні.

Читайте також: На дорозі в Полонному не змогли розминутися два водії з Житомирщини

Не обійшлася без потерпілих й інша ДТП, що сталася в обласному центрі, в неділю о 15.30, неподалік від гаражного масиву на вулиці Бандери. Там зіткнулися вантажівка “Фольсксваген Пассат” і мотоцикл “Хонда”.  Як з’ясувала поліція, 60-річний водій автівки виїжджав на головну дорогу та зіткнувся з мотоциклом, за кермом якого був 40-річний хмельничанин.

Постраждали, звісно, ті, що буди на мотоциклі. У мотоцикліста зламана зі зміщенням ключиця , а в його 32-річної пасажирки – обширна рвана рана лівого коліна. Обох потерпілих повезли у травматологію міської лікарні.

 

" " " "