У Хмельницькому в мікрорайон Гречани пішли додаткові тролейбуси

Два додаткові тролейбуси сполучатимуть Гречани із центром міста

1286

Від сьогодні, 25 листопада, у Хмельницькому задля кращого транспортного сполучення мікрорайону Гречани в період карантину туди запущено додаткові тролейбуси. Вони курсуватимуть за маршрутом № 8 і сполучатимуть “ВО Алмаз” (у Гречанах) із вулицею Староміською (в центрі міста). Додаткових тролейбусів на маршруті буде два.

Додаткові машини на маршрут ввели за розпорядженням заступника міського голови Володимира Гончарука, який очолює робіти з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня на території міста.

Читайте також: Пенсійні посвідчення будуть недісні у тролейбусах Хмельницького з 1 січня 2021 року

“Організувати з 25.11.2020 тимчасові перевезення пасажирів на тролейбусному маршруті сполученням “ВО “Алмаз” (мікрорайон Гречани) – вул. Староміська”, за умови наявності під час таких перевезень у водіїв/кондукторів та пасажирів засобів індивідуального захисту та з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб», – написано в розпорядженні чиновника.

" " " "