У вечірній ДТП поблизу Хмельницького вантажівка збила велосипедиста

Молодий чоловік не вижив після аварії

1251

Учора, 24 листопада, ввечері на трасі М-12 неподалік від Хмельницького сталася смертельна ДТП. Аварія трапилась поблизу села Мацьківці, йдеться у повідомленні сектора комунікації поліції Хмельницької області.

Трагедія сталася близько 22:15. Як з’ясувала слідчо-оперативна група, що працювала на місці ДТП, велосипедиста збила вантажівка MAN. За кермом автомобіля знаходився 52-річний водій із Кіровоградщини. 29-річний житель села Кудринці Хмельницького району їхав на велосипеді в попутному напрямку. Очевидно, водій на темній вечірній трасі не відразу помітив велосипедиста і не встиг вчасно відреагувати.

Від удару вантажівки чоловік отримав важкі травми. Його встигли доправити до лікарні живим, але, на жаль, він помер у реанімаційному відділенні.

Поліція відкрила за фактом ДТП кримінальне провадження за статтею 286 ч.2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також: ДТП неподалік від Хмельницького: двоє людей загинуло

До речі, до ПДР внесені деякі зміни, що зобовязують пішоходів, які рухаються проїжджою частиною дороги або узбіччям, мати на одязі світловідбивні елементи. Памятайте про це і дотримуйтесь правил: це може врятувати вам життя.

" " " "