Допоможи повірити у диво

515

Допоможи повірити у диво. Громадська організація «Світанок» закликає подолян долучитись до благодійності зі збору подарунків для діток із малозабезпечених родин. Окрім того, такі пакунки отримають діти, які у новорічну ніч перебуватимуть у лікарні.

Подарунок у коробці з-під взуття. Благодійну акцію з такою назвою уже другий рік поспіль проводить громадська організація «Світанок». Таким чином, волонтери збирають допомогу  для діток із малозабезпечених родин, аби ті теж повірили в новорічні дива та отримали подарунки під ялинку

Минулоріч подоляни ощасливили близько двохсот діток. Зібрати подарунок для уявної дитини може кожен. Для цього необхідно визначити вік та стать дитини, яку ви бажаєте привітати, вказати їх на коробці з під взуття, а в середину запакувати придбаний дарунок. Як говорять організатори, це можуть бути  будь-що, на ваш розсуд – іграшки, книги, солодощі або навіть речі. Приймають такі пакунки в Хмельницькій обласній науковій бібліотеці.

Окрім того, організатори шукають не лише благодійників, а й діток, які в новорічну ніч можуть залишитись без подарунку.

Вручення для дітей із малозабезпечених родин відбудеться після 25 грудня.  А у новорічну ніч подарунки отримають дітки, які перебуватимуть у стаціонарі міської та обласної дитячих лікарень.

" " " "