У Хмельницькому відбулася сесія обласної ради

1526

Каденція добігає до завершення. Хмельницькі обласні депутати 7 скликання зібралися на останнє засідання сесії. Затвердили кілька обласних програм, зокрема щодо поводження з відходами, антикорупційну тарозвитку освіти, а ще призначили на керівні посади майже десяток директорів різних установ.

Остання у цьому складі. Хмельницькі обласні депутати на одному диханні та за найкоротший проміжок часу провели пленарне засідання 34 сесії. Окрім самих обранців та представників ЗМІ інших присутніх не було задля дотриманням карантинних вимог.

Звично депутати розпочали із своїх запитів. Велика їх частина стосувалася ремонту місцевих автошляхів. Також обранці звернулися до владної верхівки із низкою звернень. Зокрема – неможливості ліквідації локомотивного депо у Гречанах та збереження спрощеної системи оподаткування для малого та середнього бізнесу.

З цього дня офіційно 10 різних комунальних установ обласного підпорядкування мають нове керівництво. Останнім слово у виступі взяв голова обласної ради Михайло Загородний. Він подякував депутатам за плідну роботу за роки каденції. Та виокремив те, що вдалося втілити в життя.

Депутати із різних фракцій та груп зізнаються – зробили багато позитивного, проте майбутньому скликанню є над чим працювати.

" " " "