У Хмельницькому вшанували героїв вечором пам’яті.

615

Вони відали своє життя за Україну. Анатолій Суліма та Олександр Бойко –їх не даремно називають героями України. Таке звання чоловіки даремно отримали посмертно. Обидва поклали життя на Сході, боронячи територіальну цілісність нашої держави. Й обидва мають залишитись в пам’яті хмельничан назавжди. Щоб не забували, атовців вшанували вечором – спомином. Кілька десятків людей зібралися у школі мистецтв, аби пригадати – якими були людьми, чим жили і чому так ревно – аж до смерті – боронили свою країну.

Військовослужбовець, розвідник, спецпризначенець та полковник. Олександр Бойко загинув під час виконання бойового завдання від чисельних кульових поранень. Його серце зупинилося поблизу села Катеринівка Луганської області. Від трагедії родина та друзі досі не можуть оговтатися.

Єдине, чого нині хоче жінка, щоб клята війна скінчилася. І більше жодна матір, батько, дитина, брат чи сестра не втратили своїх рідних та близьких.

На вечір – спогад прийшли і бойові побратими.

Вже понад чотири роки пані Валентина оплакує свого чоловіка. Постійно згадує про нього й те горе, яке принесла російсько-українська війна.

На завершення родинам подарували ікони ручної роботи. Вони – унікальні. Не дорогоцінними матеріалами, а ідеєю.

" " " "