У Хмельницькому змагалися бодібілдери

729

Краса та сила. У Хмельницькому відбувся п’ятий інтернаціональний кубок з бодібілдингу. До нашого міста з’їхалися понад півтори сотні учасників. Це – діти, моделі та бодібілдери не лише з різних куточків України, а й з Білорусі, Молдови та навіть Нігерії.

Моделі, діти та бодібілдери. Цими вихідними Хмельницький перетворився на осередок краси та сили. У нашому місті пройшов п’ятий інтернаціональний кубок з бодібілдингу. На змагання з’їхалися понад півтори сотні учасників. Наймолодшому – шість, найстаршому – 50+.

Краса та м’язи – це вже те, що бачать глядачі. А ось розпочинається все з бажання та сили волі, далі – спортзал, та навіть після нього не сцена. Спершу – закулісся.

Ось так готується до виступу пан Сергій. У демонстрації себе, запевняє, гримування відіграє далеко не останню роль.

Пану Сергію, до слова, – 53. Він і є найстаршим учасником змагань. Бодібілдингом, розповідає, захопився ще у юнацькі роки.

Ідеалу і справді немає, кажуть бодібілдери. Яку б гарну форму ти мав – завжди потрібно працювати.

Пані Катерина – бодібілдерка з Одеси. У Хмельницькому – вперше, тож перед виходом на сцену трішки хвилюється. Бодібілдингом, розповідає, захопилася після народження другої дитини. Це, каже, – своєрідна терапія, яка повертає не лише фізичну форму.

Окрім українців, а вони з’їхалися з різних куточків, до Хмельницького прибули учасники й з-за кордону. Є представники Білорусі, Молдови та навіть Нігерії.

Життя за графіком, здорове харчування та фізичні навантаження і це щоденно. Шлях до успіху – важкий, втім  взамін бодібілдери отримують гарне тіло та впевненість у собі, а ще можливість розвиватися. До прикладу, переможці хмельницького етапу автоматично стають учасниками чемпіонату світу з бодібілдингу.

" " " "