У Хмельницькому встановили “ялинку бажань”: є нагода попрацювати чарівником

На гілочках ялинки розвішано понад дві сотні новорічних бажань маленьких жителів Хмельниччини

783

У Хмельницькому, вже восьмий рік поспіль, встановлено “ялинку бажань”. Її встановлюють за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, однак прилучитись до акції та стати добрим чарівником для дитини можуть всі охочі.

На цій ялинці – понад дві сотні новорічних бажань наших юних земляків. Дітей, чиї батьки не мають матеріальної змоги придбати їм подарунки до Нового року. Але ж усім хочеться свята і дива. Таке диво для чужого малюка може створити будь-хто із нас. Варто лише зняти з гілочки чиєсь бажання та придбати подарунок, який хотіла дитина.

Читайте також: У Хмельницькому на годиннику вже за дві хвилини – Новий рік

Сьогодні більшість українських сімей відчуває матеріальну скруту, і здається ні в кого немає “зайвих” грошей, та подумайте про те, що ви зможете подарувати свято дитині, яка ніколи його не мала. До речі, минулими роками деякі благодійники кооперувалися по двоє-троє та купували подарунок для одного малюка.

“Ялинка бажань” за традицією встановлена в магазині “Сільпо”, що розташований у ТЦ “Оазис”. Не проходьте повз дитячі бажання, прилучайтеся!

" " " "