У Хмельницькому затримали чоловіка з наркотиками та арсеналом зброї

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту

960

В ніч на 30 листопада працівниками Хмельницького райвідділу поліції було затримано 42-річного чоловіка з цілим невеликим арсеналом різноманітної зброї та рядом наркотичних речовин. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася в районі села Шумівці, що в Хмельницькому районі. Правоохоронці зупинили машину марки “Мазда 626” для проведення звичайної перевірки. В ході спілкування з 42-річним водієм патрульні помітили в нього в салоні предмет. Схожий на чохол від карабіну “Мосіна”, що згодом підтвердилося. Коли копи попросили чоловіка показати їм багажник, то там опинилося ще декілька зразків короткоствольної зброї з ознаками переробки, а також 200 набоїв, теж з аналогічними ознаками. Окрім арсеналу в багажнику також виявили наркотичні речовини рослинного та синтетичного походження.

Враховуючи обставини правоохоронцями було проведено ще ряд санкціонованих обшуків приміщень, що належать затриманому. В ході одного з них, який було проведено в гаражному приміщенні, поліцейські знайшли ще декілька зразків гладкоствольної та нарізної зброї, набої різного калібру, гільзи та кулі, окремі конструкційні елементи тих чи інших типів зброї, порох та ще деяку кількість наркотичних речовин.

Усі знайдені заборонені предмети та речовини вилучили для подальшої експертизи. Наразі за даним фактом в поліції вже відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також: Правоохоронці Хмельниччини затримали групу осіб, котрі на круглу суму обікрали дніпрянина

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють походження і мету зберігання вищеперерахованих предметів і речовин.

" " " "