На Хмельниччині експедитор приховав мільйонні податки

Правоохоронці викрили факт уникнення від сплати податків та вже обирають зловмиснику запобіжний захід

913

На Хмельниччині правоохоронці викрили факт уникнення експедитором сплати податків у загальному розмірі 3, 4 мільйона гривень. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби обласної прокуратури Олег Львовський.

За попередніми даними ще в 2013 році керівник одного з підприємств у Хмельницькій області, не маючи на це підстав, сформував валові витрати з придбання товарно-матеріальних цінностей у фіктивного підприємства. За рахунок цієї махінації підприємець зміг умисно ухилитися від сплати податків на прибуток підприємства в особливо великоих розмірах.

Факт злочинної діяльності розслідується Головним управлінням Державної фіскальної служби в Хмельницькій області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

«Завдяки вжитим прокуратурою та працівниками фіскальної служби заходам, вказаній особі повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків на суму більше 3,4 мільйона гривень», – зазначив Олег Львовський.

Читайте також: Правоохоронці Хмельниччини затримали групу осіб, котрі на круглу суму обікрали дніпрянина

Станом на сьогодні підозрюваного експедитора вже затримали. Наразі слідство встановлює усі остаточні обставини злочину та вирішує питання про обрання запобіжного заходу.

" " " "