За здоровий спосіб життя – хмельницький центр ПТО сфери послуг долучився до Всеукраїнського челенджу

631

З допомогою креативних ідей отримати перемогу. Такий план мають в хмельницькому центрі  сфери послуг. В навчальному закладі вирішили долучитись до Всеукраїнського челенджу за здоровий спосіб життя. Тож майбутні кулінари не лише готують корисні справи, а й займаються спортом.

Яскраві, смачні і корисні. Майбутні працівники ресторанної справи готують свіжовижаті соки. Найпростіший склад – гарбуз, яблуко, груша. А ще беззаперечна перевага такого напою – його доступність.

Ще одним різновидом корисного у склянці є смузі. Він більш густий, адже у склад можна додати морозиво чи вершки. У результаті – яскраві коктейлі у вас на столі навіть посеред зими.

У хмельницькому центрі сфери послуг цей тиждень вирішили присвятити корисному  харчуванню. Заклад бере участь у Всеукраїнському челенджі за здоровий спосіб життя.

У закладі вирішили продемонструвати – як змінити складники та зберегти приємний смак випічки чи десерту. До прикладу, здоба із цільнозерновим борошном багата на вітаміни. У центрі нам розповіли рецепт смачних гарбузових кексів.

Любителям солодкого важко відмовитись від шоколадного батончика чи тістечка до кави. А от кулінари кажуть – можна готувати цукерки вдома. Замість цукру – мед, а ще сухе молоко, горішки, сухофрукти. Усе це в  подарунковій упаковці перетворюється на гарний подарунок, що зроблений своїми руками. Дівчата після майстер-класу кажуть, вийшло дійсно смачно.

Ну, а для вітання у день народженння можна скласти їстівний букет. Для тих, хто любить практичні подарунки – це справжня знахідка.

3 переможців челенджу визначать вже наступного тижня. Кожен із них отримає міні-грант у 35 тисяч гривень.

" " " "