У Хмельницькому затримали водія під “шафе” та наркотиками

У крові чоловіка, корім алкоголю, виявили опіати, амфетаміни та марихуану

841

В обласному центрі правоохоронці затримали водія з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння, а також з деякою кількістю пакетів з речовинами, що схожі на наркотичні. Про це  повідомив прес-центр патрульної поліції Хмельницького.

Подія трапилася в місті Хмельницькому по вулиці Тернопільській. Правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ, за кермом якого, як пізніше виявилося, перебував 22-річний чоловік. В ході бесіди з водієм патрульні виявили в його поведінці явні ознаки сп’яніння. Пізніше Драгер підтвердив підозри інспекторів. У крові чоловіка було виявлено 0,18 проміле, а також залишки наркотичних речовин декількох видів – опіати, психотропні речовини амфетамінового ряду та марихуану.

Крім того, в ході поверхневого огляду, у затриманого було виявлено пакети та згортки з речовинами білого кольору, що дуже нагадували наркотичні.

Враховуючи обставини на місце затримання одразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль молодика евакуювали на арештмайфданчик, а знайдені речовини конфіскували для проведення подальшої експертизи.

Читайте також: У Хмельницькому затримали чоловіка з наркотиками та арсеналом зброї

Наразі на водія склали два адміністративних матеріали: за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння та за керування автомобілем особою, яка є позбавленою права керування.

 

" " " "