У Хмельницькому згорів приватний будинок на проспекті Миру

Крім обласного центру, приватні будівлі горіли ще в Шепетівському і Красилівському районах.

1373

На Хмельниччині за минулу добу сталося три пожежі, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС.

Перший сигнал про тривогу надійшов із проспекту Миру у Хмельницькому. Надзвичайникам зателефонували  о 3.24. Повідомили, що на проспекті горить приватна будівля. Туди негайно вирушили рятувальники. Вони швидко приборкали вогонь. Однак ще до звернення на службу “101” вогонь встиг завдати будинку великої шкоди. Полум’я знищило перекриття будинку, вікна, двері, холодильник та пошкодило облицювання стін. Суму нанесених збитків встановлюють, але зрозуміло, що вона буде чимала. А причина пожежі залишилась нез’ясованою.

Читайте також: 20 лютого 2014 у Хмельницькому на Майдані мали розстріляти сотні людей: зізнання таємничого пранкера

Близько 9-ї ранку виникла пожежа господарчої будівлі у селі Траулин Шепетівського району. На порятунок, крім районних вогнеборців, виїжджала також місцева пожежна команда із Судилкова. Ще до їхнього приїзду вогонь встиг знищити покриття будівлі і деякі речі домашнього вжитку. Та загалом збиток не дуже великий – близько півтисячі гривень. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Опівдні спалахнула надвірна споруда в селі Кременчуки Красилівського району. Господарі встигли погасити пожежу в зародку. Тож вогонь не встиг завдати збитків, і рятувальників викликати не довелося. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил безпеки при експлуатації печей і димоходів.

На щастя, в усіх трьох випадках людських жертв і травмувань не було.

" " " "