У Хмельницькому злодій обікрав будинок і за добу майже роздав украдене

Чоловік ретельно готувався до крадіжки, вивчивши розпорядок дня господарів будинку

1473

У Хмельницькому поліцейські змогли упродовж доби розшукати зловмисника, який “обчистив” один із приватних будинків в обласному центрі, йдеться у повідомленні сектора комунікації поліції Хмельницької області.

Заява від власника будинку надійшла до поліції 10 лютого. 40-річний хмельничанин поскаржився, що до його будинку хтось проник, поки нікого не було дома, і викрав звідти чималу суму грошей та усі цінні речі. Про яку суму йдеться, у повідомленні не вказують, але вона значна.

Поліцейські Південно-Західного мікрорайону Хмельницького, спільно зі своїми колегами з управління карного розшуку, упродовж доби провели колосальну роботу, і вже наступного дня вони знали ім’я зловмисника та де його шукати. Злодієм виявився житель обласного центру. 36-річний чоловік уже мав до цього судимості за крадіжки, а тепер додасть у свій кримінальний “актив” іще одну.

Читайте також: Викрадення дитини у Києві: як до цього причетна жителька Хмельниччини

Як з’ясувалося, злодій ретельно готувався до справи. Він знав, о якій годині мешканці будинку роз’їжджаються у своїх справах. Зайнявши зручну позицію, крадій спостерігав за будинком, чекаючи поки він спустіє. Після того чоловік фомкою відтиснув віконну раму і таким чином проник всередину будинку. Там чоловік вправно обнишпорив помешкання, знайшовши велику суму грошей,  а також дорогі прикраси і техніку.

Частину вкрадених грошей і прикрас під час обшуку у злодія було вилучено. Однак знайти вдалося далеко не все. Багато викраденого чоловік встиг пороздавати за борги. Принаймні, така його версія. Поліцейські кажуть, що перевірятимуть його покази.

Крадія вже взяли під варту. За статтею, що йому інкримінують, чоловікові світить до 6 років неволі.

" " " "