У Хмельницькому зоокутку поповнення

1674

У Хмельницькому зоокутоку поповнення. Там два тижні тому на світ з’явились четверо левенят. Тіара та Амур вже вчетверте стали батьками, як і минулого разу у них народилось двоє хлопчиків та двоє дівчаток. Ми відвідали новонароджених та познайомились іще з кількома новими жителями зооцентру.

Їм тільки два тижні, мама не відходить від них ні на крок, а татусь захищає від допитливих поглядів. Четверо левенят з’явились у хмельницькому зоокуточку. Це вже четверте потомство Амура та Тіари.

Коли левенята трохи підростуть та пройдуть всі необхідні медичні процедури їх планують відправити до Австралії. Там є заповідник закритого типу, де тварини живуть практично в диких умовах.

 Та поки що левенята у Хмельницькому і вже за кілька днів відвідувачі зоокуточку зможуть їх потримати на руках. Традиційно в зооцентрі з левенятами дозволяють робити фотосесію.Та не левенятами єдиними. Днями тут з’явилась лама. Тварину звати Чіп, забрали його з контактного зоопарку під Білою Церквою. Сергій Пальохін каже, тварина утримувалась в неналежних умовах та мала хворобливий вигляд. Продовж трьох місяців вмовляв власника – віддати йому тварину, і зрештою Чіп переїхав до Хмельницького.

 Наразі в зоокуточку проживає близько 150-ти тварин. Власними силами та за допомогою волонтерів і небайдужих людей, Сергій Пальохін облаштовує для своїх підпічних вольєри. Тут  є дикі кабани, косулі, медведі, поні, вовк та сови. Ще одними недавніми мешканцями стали кролі та тхори. Останніх, Сергій врятував від участі стати шубою.

" " " "