У Хмельницькому з’явився новий мурал

1552

70 тисяч гривень – на емоцію. У Хмельницькому додався новий мурал. На будівлях міста вже є десятки величезних зображень, втім на закладі охорони здоров’я подібне з’явилося вперше. Тематична картинка прикрасила стіни Хмельницької міської дитячої лікарні. Що намалювали на фасаді медичного закладу?

На будівлях міста вже є десятки величезних зображень, втім на закладі охорони здоров’я подібне з’явилося вперше.

А ось в міській дитячій лікарні місце, яке добре видно,було. Тому й розмалювати вирішили саме його. Тепер при самому в’їзді маленьких пацієнтів зустрічає не пуста стіна, а яскраве зображення.

Радянську стіну прикрасити на сучасний лад було не так просто. Кропітка робота вимагала особливої віддачі. Не сприяли малюванню і погодні умови, втім десять відер фарби, кілька днів старань – і мурал готовий.

Хмельницька міська дитяча лікарня стала першим у місті закладом охорони здоров’я, який розмалювали. Кошти на мурал, а це близько 70-ти тисяч гривень, передбачили у міському бюджеті.

А це тому, пояснюють лікарі, що яскраві зображення не просто прикрашають стіни. Такі малюнки допомагають дітям швидше одужати.

А тому й, каже очільниця, у лікарні вже думають, як розмалювати стіни і в середині приміщення. Є навіть ідея прикрасити муралами всі споруди, що знаходяться на території медичного закладу.

" " " "