У Хмельницькому з’явився перший аудіогід

869

Туризм у смартфоні. У Хмельницькому з’явився перший аудіогід. Його розробив туристично-інформаційний центр міста. Тепер прогулятися старим Проскуровом можуть усі охочі. При цьому не потрібно користуватися послугами екскурсовода. Усе розкаже аудіогід. Аби розпочати подорож, достатньо зайти на сайт izi.travel та знайти «знайомство з Проскуровом». У перший маршрут розробники включили 16 локацій.

Туризм у смартфоні. У Хмельницькому з’явився перший аудіогід. Його розробив туристично-інформаційний центр міста. Перший маршрут – «знайомство з Проскуровом».

Тепер усі принади старого Проскурова є на міжнароднійплатформі izi.travel. Вона зібрала тисячі авторських турів з різних місць нашої планети, є Україна, навіть Кам’янець-Подільський, а ось Хмельницького досі не було.

Прогулятися старим Проскуровом можуть усі охочі. При цьому не потрібно користуватися послугами екскурсовода. Усе розкаже аудіогід. Аби розпочати подорож, достатньо зайти на сайт izi.travel та знайти «знайомство з Проскуровом».

Користуватися аудіогідом просто та зручно. Для цього потрібно лише мати доступ до інтернету, а програма вже самостійно визначає, де перебуває турист.

У перший маршрут розробники включили 16 локацій. Це – переважно центральна частина міста. Кожну точку ретельно підбирали. Кажуть, це для того, аби туристи або й самі хмельничани змогли познайомитися з містом пішки.

«Знайомство з Проскуровом» – перший маршрут. У планах – ще кілька. Зараз, до прикладу, туристично-інформаційний центр працює над гастрономічним туром.

" " " "