У Хмельницький прибула виставка «Жінки.Рівність.Політика»

616

Свобода слова, вільні дії та однакові права. У Хмельницькому показали виставку «Жінки.Рівність.Політика». Експозиція складається з кількох десятків робіт. Це – зображення і українських авторів, і зарубіжних. Кожен експонат присвячений гендерній тематиці.

Твори, що мандрують Україною. У Хмельницькому показали виставку «Жінки.Рівність.Політика». Попередньо зображення презентували у Івано-Франківську, тепер – у нашому місті.

Експозиція складається з кількох десятків робіт. Це – зображення і українських авторів, і зарубіжних, особливо багато плакатів з країн Азії. Це – невипадково, адже кожен експонат виставки присвячений гендерній тематиці.

В Україні, звісно, не у таких масштабах, питання гендерної рівності також є. А ось найкраще привернути увагу до них можуть саме зображення.

А це – майбутні вчительки, студентки гуманітарно-педагогічної академії. Для них питання гендерної рівності – особливо актуальне.

Дарина Олійник – вже третьокурсниця гуманітарно-педагогічної академії. Розповідає, коли з подружками дізналася про виставку, не роздумуючи, вирішили йти на презентацію.

У науковій бібліотеці виставка діятиме до кінця вересня. Тож, прийти та подивитися на зображення з проблематичним підтекстом ще мають час усі охочі.

" " " "