У Кам’янці напали на бригаду комунальників: двоє працівників зазнали серйозних травм

На працівників КП "Міськтепловоденергія" напав житель будинку, в якому ті проводили ремонтні роботи

866

Днями в Камянці-Подільському було здійснено розбійний напад на працівників КП “Міськтепловоденергія”, в результаті якого двоє комунальників були серйозно поранені. Про це повідомляє прес-служба підприємства у соцмережі “Фейсбук”.

Інцидент трапився в будинку № 13 по вулиці Панівецька. Туди приїхали на виклик одного з жителів двоє фахівців з КП. Під час огляду обладнання в квартирі чоловік, що проживає на іншому поверсі, увірвався в квартиру та влаштував бійку з бригадирами, декілька разів вдаривши в обличчя одного з комунальників. Усе закінчилося тим, що обидва працівники постраждали від нападника та отримали травми у вигляді зламаного носу, численних гематом, та розсічень.

На місце інциденту була викликана карета швидкої допомоги та поліція. При цьому зловмисника не затримали, однак склали на місці протокол. В подальшому він буде притягнений до кримінальної відповідальності. За словами інженера з охорони праці підприємства, нанесення шкоди здоров’ю особі, яка перебуває при виконанні службових обов’язків, є обтяжуючою обставиною.

Дивыться також: На Білогірщині невідомі напали на фермера

При цьому у КП зазначили, що вже неодноразово спостерігалося зневажливе ставлення людей до їх працівників, але з нападом і застосуванням фізичної сили вони зіткнулися вперше.

" " " "