У Кам’янці невідомі викрали з банкомату більше мільйона гривень

Невідомі особи пограбували один з банкоматів у Кам'янці-Подільському

1967

У Кам’янці-Подільському невідомі особи/особа викрали з банкомату “ПриватБанку” 1,2 мільйони гривень. Про це повідомили у соцмережі “Фейсбук” на сторінці kamianets.com.ua.

У приміщення підприємства, де знаходився зазначений банкомат, потрапили шляхом підбору ключа.  Там зловмисник чи група зловмисників пошкодили зовнішню конструкцію банкомата та викрали з нього касети з банкнотами. Загалом злодії “нагрілися” на 1,2 мільйонів гривень.

Слід зазначити, що подія трапилася ще 28 лютого, однак відомо про неї стало лише зараз.

Пограбований банкомат знаходився КП управлінська компанія “Господар”. Тоді директор підприємства виявив пошкодження банкомату та зникнення з нього значної суми грошей. На місце події одразу ж прибули правоохоронці, аби вилучити та дослідити речові докази.

Слідчо-оперативна група встановила, що злочин трапився в період з 19:00 26 лютого по 18:00 28 лютого на вулиці Космонавтів.

Читайте також: Посадовці підозрюються у привласненні 0,6 млн гривень на закупівлі обладнання для амбулаторій

Слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою).

Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

 

" " " "