У Кам’янці-Подільському члена ТВК запідозрили у викраденні виборчої документації (відео)

На відео видно, як одна із члені ТВК намагається сховати якісь папери, скручені в рулон

1429

Сьогодні, 28 жовтня, під час роботи Кам’янець-Подільської ТВК стався інцидент, який потрапив на відео і став надбанням громадськості. Тетяна Остафійчук, одна із членів міської ТВК, намагалася викрасти кілька протоколів про підсумки голосування на місцевих виборах. Однак інші люди, які були в приміщенні, завадили їй це зробити, інформує vdalo.info.

Під час оформленні документів, що прибули з 363 дільниці, кандидатка в депутати Хмельницької облради Лариса Діновська знімала на відео, як відбувається передача паперів. На відео видно, як Тетяна Остафійчук тримає в руках згорнені в рулончик папери, а потім поквапливих рухом ховає їх під куртку.

Через якийсь час чоловік, що стоїть поряд, цікавиться, де акти, які щойно тут лежали.

“Актів немає”,– каже чоловічий голос.

“Та десь були. Тетяна Володимирівна щойно тримала їх в руках”, – відповідає йому жіночий.

“Що тримала? Та ж туто всьо, я так і лишила їх. Вони там складені десь в папці”, – відповідає Остафійчук.

Після того вона нахиляється і ховає руку під стіл. Присутні припускають, що саме в цей момент вона сховала акти під одяг. Невдовзі після того жінка прямує до виходу з приміщення. Але її вже не випускають. Далі  жінки, Остафійчук і, очевидно, та, що знімає, обмінюються репліками на кшталт “брехуха”, “злодійка”,  “сама така!”, переходячи вже й на особистості своїх дочок.

Читайте також: Подорожчання газу: хмельничанам слід бути готовими

 

Що було далі – невідомо. Трансляція припиняється на тому, що Остафійчук, таки, не випускають з приміщення, погрожуючи обшукати її “до трусів”, і всі чекають на приїзд поліції.

" " " "