У Кам’янці-Подільському вночі шукали вибухівку на одному з головних мостів

У телефонному дзвінку до поліції сповістили про мінування моста "Лань, що біжить"

1592

Один із трьох основних кам’янецьких мостів міг сьогодні вночі злетіти в повітря. Міг би, якби був замінований. Власне, про це й сповістили правоохоронців сьогодні вночі – що міст заміновано. Телефонний дзвінок пролунав у поліції глупої ночі, о 3.22. Чоловічий голос повідомив, що він замінував міст “Лань, що біжить”, йдеться в інформації сектору комунікації поліції Хмельницької області.

Спеціалісти вибухотехнічної служби та слідчо-оперативна група за тривогою негайно відбули на місце. Кілька годин шукали на мосту та під ним вибухівку. Як і слід було чекати, нічого не знайшли. Зате до ранку поліцейські “вирахували” жартівника. Ним виявився 40-річний місцевий житель, якого вже не раз притягували до адмінвідповідальності за неправдиві виклики правоохоронців.

Читайте також: На Хмельниччині викрили конвертаційний центр, через який легалізовували приховану готівку

От і цього разу “жартівник” випив зайвого та вирішив трохи розважитись. Не знайшовши нічого розумнішого, він зателефонував про мінування моста. Але цього разу адміністративною відповідальністю йому вже не обійдеться – доведеться нести кримінальну. Інкримінована йому стаття, між іншим, передбачає штраф або арешт на півроку, або обмеження волі строком на три роки.

" " " "