У Кам’янці-Подільському засудили херсонця, що спричинив жорстоке вбивство кам’янчанина

Молодик міцно прив'язав чоловіка до дерева та залишив у лісі помирати

814

На Хмельниччині суд поставив крапку у справі про жахливий злочин, який був скоєний ще в березні 2016 року, йдеться у повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

Тоді, в березні 2016, рідні втратили зв’язок із 34-річним кам’янчанином. Заява в поліцію та пошуки чоловіка нічого не дали – він зник безслідно. Аж раптом у травні 2017 в лісосмузі неподалік від села Кам’янка Кам’янець-Подільського району місцевий житель випадково натрапив на рештки людського тіла і зотлілий одяг. Про свою жахливу знахідку він відразу заявив до поліції. З’ясувалось, що це той самий чоловік, якого понад рік шукала родина.

Подальше розслідування допомогло виявити того, хто спричинив загибель чоловіка, та з’ясувати обставини злочину.

Того березневого дня чоловіки від’їхали від Кам’янця подалі, аби ніхто їм не завадив “по-чоловічому” з’ясувати стосунки. Однак 24-річний , вже не раз судимий, херсонець, як з’ясувалося, підготувався до “розмови” ліпше за кам’янчанина. Погрожуючи чоловікові зброєю, він змусив його скоритися. Далі – прив’язав суперника міцно до дерева та ще для вірності примотав скотчем – так, аби той ніяк не міг вивільнитися самотужки.

Читайте також: Поліція Хмельниччини розкрила жорстоке вбивство 46-річного хмельничанина

Залишивши свого суперника у безпорадному стані, херсонець покинув місце злочину. Прив’язаний ним кам’янчанин не зміг випручатися та звільнитись від пут. Можна припустити, що його загибель пришвидшив холод, адже все це було в березні.

Обвинувачення повністю довело вину херсонця у цьому жахливому злодіянні. Вироком Кам’янець-Подільського міськрайсуду винуватця засуджено до 9 років позбавлення волі.

" " " "