Шахраї знову “нагріли руки” на жителях Хмельниччини, продаючи їм неіснуючі товари

Усі фінансові оборудки були здійснені в мережі Інтернет

861

Шахраї у черговий раз непогано “нагріли руки” на занадто довірливих краянах, які намагалися придбати товари через мережу Інтернет, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Так, лише за два дні, 20 і 21 грудня, “здобич” аферистів склала майже 50 тисяч гривень. За ці два дні потерпіли від шахраїв четверо жителів Хмельниччини.

Зокрема, в тенета мережевих аферистів потрапив 41-річний чоловік із села Вербка Летичівського району. На одному із сайтів йому приглянувся міні-трактор за 8 тисяч гривень. Після недовгих перемовин із “продавцем”, обрадуваний вдалим придбанням покупець швиденько переказав йому на картку 8000 гривень. Відразу по тому продавець перестав виходити на зв’язок.

У схожу ситуацію потрапив і 47-річний чоловік зі Славутського району. Але той поплатився ще більшою сумою – тисячею доларів. За стільки він сторгувався із продавцем автомобіля “Опель Віваро”, який теж виявився віртуальним.

Вдесятеро меншою сумою, ніж віддали за автомобіль,  обійшлася надмірна довірливість 27-річній Хмельничанці. Дівчина переказала невідомо кому 1773 гривні за неіснуючі кросівки.

Читайте також: На Хмельниччині шахраї ошукали громадян більш ніж на сотню тисяч гривень

А от ще одна жителька обласного центру віддала аж 10 тисяч гривень за віртуальний торговельний кіоск.

За усіма цими випадками шахрайства поліція відрила кримінальні провадження. Та чи знайдуть когось – невідомо.

" " " "