У Кам’янці визначили кращих у бойових мистецтвах

1034

Вінниця, Чернівці, Хмельниччина та Молдова. У Кам’янець-Подільському пройшов відкритий чемпіонат області з бойових мистецтв. Це – перші змагання такого формату у місті над Смотричем. Участь у турнірі взяли майже два десятки бійців. Це – як початківці, так і професіонали. Дві пари спортсменів демонстрували свої вміння в ММА. Ще сім пар – у кікбоксингу.

Яскраво та ефектно. Так на ринг виходить кам’янчанин Юліан Позняков. А це вже його суперник – спортсмен з Молдови.

Ця пара відкриває серію поєдинків кікбоксингу. Запекла боротьба та настанови тренерів не визначили кращого. Переможця обирає журі.

А це вже бої ММА. У ринзі – двоє дебютантів. Для кожного з них бої – не в новинку, а ось на такому рівні та у такому форматі – вперше. У важкому поєдинку задушливим прийомом перемогу здобуває кам’янчанин Мурат Зелінський. Своє досягнення присвячує наставнику.

Тренер і сам боєць з багатьма досягненнями. Кілька років тому свій досвід вирішив передавати молодшому поколінню.

Поєдинки ММА, до слова, відкривали чемпіонат області з бойових мистецтв. Це – перші змагання такого формату у місті над Смотричем.

Участь у турнірі взяли як початківці, так і професіонали. Це – представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів з Вінниччини, Чернівеччини, Хмельниччини та навіть Молдови. Другий такий чемпіонат, запевняють організатори, збере ще більше талановитих бійців, а отже буде ще яскравішим та ефектнішим.

" " " "