У Кам’янець-Подільському районі поліція розслідує ще один ймовірний підпал автомобіля

Транспортний засіб належить тещі місцевого депутата

1166

У Кам’янець-Подільському районі правоохоронці розслідують причини та обставини займання автомобіля місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в ніч на п’яте лютого, приблизно о третій годині, в Кам’янець-Подільському. До правоохоронців звернувся 36-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що на вулиці Зарванській горить автомобіль марки «Хюндай Сантафе», котрий належить його тещі та тимчасово перебуває в його користуванні.

Пожежу локалізовано силами ДСНС. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Внаслідок пожежі пошкоджено частково салон автомобіля, лако-фарбове покриття автомобіля та частину моторного відсіку.

Попередня причина займання — підпал.

Читайте також: На Хмельниччині зайнявся гараж з автомобілем

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Як виявилось, потерпілим є Олексій Мірко – підприємець, депутат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, член громадської організації. Обирався пан Мірко від партії “Сила і честь”.

" " " "