У Кам’янець-Подільському районі сутичка між товаришами призвела до фатальних наслідків

20-річний молодик до смерті побив свого товариша

617

На Хмельниччині конфлікт між двома молодиками призвів до загибелі одного з них. Про це повідомила прес-служба національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в селі Слобідка-Кульчієвецька, що в Кам’янець-Подільському районі.

За попередніми даними минулого тижня в суботу 18-річний юнак приїхав на гостини до свого 20-річного товариша. Декілька днів вони з ним розпивали спиртні напої в різних куточках села. В ході одного з таких актів чаркування біля місцевого ФАПУ між юнаками зав’язався конфлікт, котрий згодом переріс в бійку. Підозрюваний сильно побив потерпілого руками та ногами, після чого залишив його закривавленим лежати в снігу, не надавши жодної допомоги.

Згодом потерпілого виявили селяни. Вони одразу ж зателефонували до зловмисника щоб той забрав його та допоміг.

Після дзвінка від односельців чоловік приїхав на місце події та забрав свого побитого товариша до себе додому. Там він викликав лікарів та правоохоронців. Медики намагалися успішно провести реанімаційні заходи, однак врятувати юнака їм не вдалося.

Тим часом в ході розмови з поліцією зловмисник спочатку заперечував свою причетність до злочину, однак потім, під тиском доказів та свідчень односельців, він зізнався.

Читайте також: На Хмельниччині правоохоронці врятували жінку від колишнього

Наразі зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

" " " "