У Кам’янець-Подільському районі виловили зі Смотрича потопельницю: що про неї стало відомо

Тіло жінки в річці помітили учора, 16 листопада, близько опівдня

5575

У річці Смотрич, в районі села Цибулівка, з берега помітили людське тіло, що спливло на поверхню води. Відразу по тому місцеві жителі зателефонували до поліції та на службу порятунку. Рятувальники одержали дзвінок о 12.34 і негайно вирушили на місце, прихопивши із собою необхідне спорядження, йдеться в оперативному зведенні обласного управління ДСНС.

Прибувши на місце, рятувальники змогли човном дістатися до тіла та, обв’язавши його мотузкою, витягнули з води. З усього було видно, що  потопельниця знаходилась у воді вже  не одну добу.

Читайте також: Моторошна знахідка на околиці Хмельницького: тіло чоловіка пролежало в лісі не один місяць

Згодом працівники поліції з’ясували особу загиблої. Нею виявилась 54-річна кам’янчанка, яка зникла з дому ще 28 жовтня. Відтоді рідні марно намагались її знайти. Не дало позитивного результату й звернення до поліції, хоча поліція оголосила її в розшук ще 30 жовтня. Але, ймовірно, на той час жінки вже не було серед живих.

Очевидно, поліція буде з’ясовувати обставини її загибелі. Це може бути як зумисне вбивство, так і нещасний випадок або самогубство. Відомо, що жінка несподівано пішла з дому вночі, не взявши з собою ні телефона, ні домашніх речей.

" " " "