У Кам’янець-Подільському районі загубився хлопчик: дивна поведінка матері

9-річна дитина пішла з дому ще вчора вдень і на ніч не повернулася

11781

У Кам’янець-Подільскому районі сьогодні, 16 березня, вранці поліцейські були підняті на пошуки хлопчика, що пропав напередодні.

Як з’ясувалося, 9-річний житель села Кізя ще вчора вдень пішов з дому і на ніч назад не повернувся. Однак мати зателефонувала до поліції аж сьогодні вранці.

Як з’ясувалося зі слів 27-річної матері, вчора близько 15.40 вона доручила хлопчику піти до сусіднього села і забрати звідти передачу.  День швидко добіг кінця, але до вечора дитина дома на з’явилася. Не прийшов хлопчик і вночі. Ненька забила на сполох аж сьогодні вранці, зателефонувавши до поліції. На запитання, чому так пізно звернулася по допомогу до правоохоронців, жінка відповіла, що намагалася шукати дитину сама.

Поліцейські оперативно взялися за пошуки дитини.  Правоохоронці заходились опитувати місцевих жителів та “прочісувати” Кізю й прилеглі села. Активні пошуки дали результат: дитину знайшли упродовж години. Хлопчика виявили на закинутих будівлях у сусідньому селі. На щастя, він був живий та неушкоджений.

Читайте також: На Хмельниччині з річки дістали тіло молодого потопельника

Хлопчак пояснив поліцейським, що, одержавши передачу, він заховав її в кущі, а сам побіг бавитися з друзями в сусіднє село. Там незчувся, як настала темрява, і друзів батьки розібрали по хатах.

Де він провів цю ніч, не повідомляють. Дивно також повелась і його мати, яка звернулась до правоохоронців аж на ранок. За логікою вона вже ввечері мала “поставити на вуха” всю поліцію.

Повернувши матері “пропажу”, правоохоронці провели бесіду з матір’ю хлопчика та склали на неї адмінпротокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

" " " "