У Кам’янець-Подільському триває ремонт центрального ринку

896

У Кам’янець-Подільському оновлють частину ринку. Мова йде про торгові місця для продовольчої продукції. Лабораторія, санвузли та каналізація має запрацювати уже восени. Частину квадратних метрів буде займати торгівля промисловими товарами.

Центральний ринок Кам’янця має  площу  три гектари. 1800 підприємців торгують сільсьгосподарською продукцією. На території триває ремонт молочного та  м’ясного павільйону. Частина ринку була не задіяна в торгівлі, тож тепер її вирішили  привести до ладу. Передбачили у проєкті  і сучасні вбиральні.

Молочний павільйон містить 100 робочих місць. Відкриття торгових рядів заплановане на середину осені. Колишній відділ продажу молочної продукції перетворився на торговий центр. Раніше ці квадратні метри були знищені пожежею – тепер тут можна придбати усякий крам. На площах, де продаватимуть м’ясо передбачена вентиляція,  сучасне освітлення та каналізація.

Подбали на ринку і про безпеку – всередині павільйону будують сучасну лабораторію. Отримати довідку про якість харчових продуктів на реалізацію можна буде прямо тут.

Зовні територію поміж кіосками заасфальтували. Частина площі перебуває у занедбаному стані – хоча за неї підприємство платить земельний податок. Дирекція ринку замовила на цю ділянку проєктно-кошторисну документацію. Реконструкцію запланували на наступний рік.

 

 

" " " "