У компанії «Vitagro» підбивають підсумки року.

1215

Робота і свято.  Наближення Нового Року – це чудовий час поглянути на досягнення. Вже гарною традицією стало зібрання працівників групи компанії «Vitagro». На святковому концерті усі разом мали змогу згадати ті приємні моменти, які вдалося реалізувати у 2017-у, спільно підбити підсумки зробленої роботи за рік та будувати плани на майбутнє.

Група компаній «Vitagro»  була заснована тринадцять років тому. Все починалося з  маленького підприємства, яке розрослося  до рівня найпотужнішого агрохолдингу Хмельниччини. Над досягненням таких результатів працював кожен робітник компанії. І вже традиційно у обласній філармонії збираються усі, аби відзначити досягнення року, що минає.

Завітав на урочистості і голова Хмельницької  обласної ради, аби привітати усіх працівників групи компанії «Vitagro» і розповісти про важливі досягнення перед областю. Нічого не дається легко – зазначає Михайло Загородний.  Та аграріям вдається завдяки наполегливій роботі показувати хороші результати.  Окрім виробництва продукції вони дбають про добробут людей, які проживають у тих населених пунктах, де працює компанія «Vitagro». Тільки за 2017 рік на розвиток сільських територій було спрямовано більше ніж 15 мільйонів гривень.

Нині у виробництві охоплені різні сектори аграрного бізнесу. Стабільно спостерігається ріст і розвиток компанії.  У цьому допомагає інноваційний погляд керівництва та працівників. Щороку продовжується позитивна тенденція до збільшення обсягів виробництва та реалізації якісної продукції.

Дарувала новорічний настрій для працівників агрохолдингу запрошена зірка Ірина Федишин.

 

" " " "