У Красилові відкрили статую Діви Марії

1223

Символ миру та добра. У Красилові відкрили статую Божої Матері Діви Марії. Скульптуру розмістили у самісінькому центрі міста, поблизу центральної бібліотеки. Територію навколо неї окультурили за кошти бюджету громади, а ось сам витвір виготовили за пожертви парафіян. Розробив проект об’єкту львівський скульптор та художник Роман Кикта.

На центральній площі у Красилові ще заздалегідь починають збиратися люди. Вони з нетерпінням чекають священнослужителів та парафіян, котрі приєднаються після служби у тамтешньому костелі.

У Красилові – гучна подія, свято миру та добра. Тут відкривають статую Божої Матері Діви Марії. Скульптуру розмістили у самісінькому центрі міста, поблизу центральної бібліотеки. Цієї миті, каже пані Марія, чекала все життя.

Скульптура у висоту – майже чотири метри. Розробив ескіз львівський скульптор та художник Роман Кикта.

Символічний образ Богородиці – «Апокаліптична Мадонна». Це, каже митець, означає перемогу добра над злом.

Територію навколо скульптури Діви Марії окультурили за кошти бюджету громади, а ось сам витвір виготовили за пожертви парафіян.

Красилівську святиню облаштували у центрі міста. Це, щоб кожен мав можливість прийти і попросити благодаті для себе.

Відтепер парафіяни 13-го числа кожного місяця збиратимуться біля Марії. Традиційно, моляться за мир, перемогу добра над злом та Україну.

" " " "