Домашній матч «Поділля»: чи вдалося переграти гостей?

620

Багато боротьби, ще більше гольових моментів і знову пенальті. У Хмельницькому «Поділля» приймало житомирське «Полісся». Без перебільшення, це була одна з кращих ігор подолян у цьому році, втім не переможна. З рахунком 0:1 наші футболісти поступилися супернику. У програші тренер хмельничан звинувачує нечесних судів.

І без травм, звісно, не обійшлося. Це вже так після гри прокоментує запекле протистояння головний тренер «Полісся». У Хмельницькому житомирського суперника приймало «Поділля». Без перебільшення, це була одна з кращих ігор подолян у цьому сезоні. Було багато боротьби, ще більше гольових моментів і знову пенальті для хмельничан. У підсумку, матч хоч і ліпший, втім не переможний.

З рахунком 0:1 хмельницькі футболісти поступилися житомирському супернику. Результатом гри, каже головний тренер подолян, розчарований. У програші Віталій Костишин звинувачує нечесних судів.

Якщо у першому таймі, каже наставник, гра була насправді рівною, а головне, чесною, то у другому ситуація кардинально змінилася.

Програли, переконаний Віталій Костишин, виключно через сумнівне суддівство. Ні свою команду, більше того суперника з Житомира, у результаті гри не звинувачує.

З гучною заявою тренер подолян нікуди не звертатиметься, бо, переконаний, результату ніякого не буде. Попри все, команда готується до наступної гри. У середу, 15-го травня, подолян прийматиме «Верес» з Рівненської області.

" " " "