У Красилові відбувся перший етап турніру з міні-футболу

514

Спорт для всіх. У Красилові відбувся перший етап турніру з міні-футболу. 12 команд з різних куточків Хмельниччини боролися за кубок Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”. Як пройшов перший етап, та які команди перейшли у півфінал?

Турнір відкривали протистоянням футбольної команди “Лісові Гринівці” з волочиським Поділля. Команда Гринівців у першому матчі програла. Гравці розповідають, важко розпочинати першими.

Футбол – це вид спорту який активно розвиває м’язи, тренує витривалість, а також згуртовує. Тому пропагувати спорт та футбол вкрай важливо, кажуть організатори.

Капітан футбольної команди “Стріла” розповідає, гравці команди постійно тренуються, аби гідно представляти Волочиську громаду на чемпіонатах.

Як і прогнозували – у першому етапі турніру перемогла Волочиська Стріла. До півфіналу також вийшли їхні земляки – Поділля, а також команда ” Бронівка” Війтовецької громади та ФК “Каз” Красилівської громади. Наступний етап відбудеться у Теофіполі. А фінал турніру пройде 21 серпня у Волочиську.

" " " "