Хмельничани гідно захистили спортивну честь області на Всеукраїнських змаганнях з маунтенбайку

Змагання з цього виду спорту відбувалися з 5 по 8 серпня на Буковині

986

Серед 136 спортсменів, що прибули з усіх куточків України, було 11 хмельничан, які  показали гідні результати.

Так, у гонці крос−кантрі, на дистанції 36 км, 1 місце посіла Ірина Слободян (ХОШВСМ, “Колос”), а Вікторія Пархомюк стала пꞌятою. Серед юніорок, які змагалися на дистанції 27 км, перемогу здобула  Наталія Сафронюк (ХОШВСМ, “Колос”), сьомою стала Олександра Чорна.  Не пасли задніх і молодші дівчата, що змагалися на дистанції 18 км, тут 4 місце посіла Марія Кушко.

Далі на спортсменів чекав командний чемпіонат в індивідуальній гонці на час вгору. Учасникам довелося подолати 4, 8 км підйому.

Юніорки та жінки взяли участь у змаганнях старшої вікової групи. Ірина Слободян, Наталія Сафронюк, Олександра Чорна, Вікторія Пархомюк показали хороші результати꞉ відповідно 2-й,4-й,6-й і 7-й час. Це дозволили хмельничанкам здобути 2 місце у категорії « жінки−еліта». Таким чином, спортивна скарбничка області повнилася не лише чотирма срібними медалями, а й додатковими 500 рейтинговими очками за один старт.

Крім того, нагороди здобули і молодші дівчата. Марія Кушко та Валерія Оксанюк посіли 3 місце. Серед чоловіків у цій же гонці пꞌяте місце у складі змішаної команди здобув Дмитро Качур.

Не обійшлося без нагород і в гонці «елімінатор». Серед жінок перемогу святкувала Ірина Слободян, третє місце у Вікторії Пархомюк. Серед юніорок «срібло» у Наталії Сафронюк та четверте місце в Олександри Чорної.

Спортсмени  здобули 11 нагород. Через кілька днів на  них знову чекають чемпіонати з багатоденної гонки та індивідуальної гонки на час вгору, що також відбудуться у Чернівцях.

" " " "