У лісі на Хмельниччині загубилась дитина

Дівчинка опинилася сам-на-сам із нічним лісом, повним страхіть

1400

На Хмельниччині, у Красилівському районі, вчора загубилась у лісі дитина. 12-річна дівчинка із Мончинець пропала у Терешківському лісі, пішовши з батьками по гриби.

Телефонний дзвінок до поліції надійшов учора ввечері. Телефонував стривожений 36-річний батько дівчинки. Чоловік повідомив, що його дитина загубилася в лісі під час збирання грибів. Надвечір батьки пішли до лісу, взявши з собою доньку.

Коли ніч уже почала хапати за очі, і батьки зібралися йти додому, з’ясувалося, що доньки біля них немає. Мама думала, що дитина збирає гриби з татом, а тато думав, що з мамою. Батьки кинулись шукати і гукати доньку. Однак на ліс уже спустилась темрява, і дівчинка на їхні крики не відгукувалась.

Не тямлячи себе від відчаю, батьки зателефонували до поліції та в службу порятунку. До пошуків дитини підключились також лісівники і деякі місцеві жителі. Розбившись на групи, люди почали прочісувати ліс. З кожною хвилиною тривога наростала, а бідолашні батьки не знаходили собі місця.

Читайте також: На Хмельниччині юний попутник пограбував пенсіонерку прямо на зупинці автобуса

Дитину знайшли у лісових нетрях о пів на другу ночі. Дівчинка, блукаючи в темряві, майже добрела до озера, що знаходиться посеред лісу. Там на дитину і набрела одна з пошукових груп.

На щастя, дівчинка була жива і неушкоджена. Лише змерзла та перелякалася. Дитину віддали батькам, в яких відразу відчай змінився радістю.

" " " "