Володимир Зеленський на Хмельниччині: його пропозиції та зауваження

На Хмельниччині Президент проінспектував будівництво дитячого садочка

2462

Президент України Володимир Зеленський анонсував про призначення нового міністра освіти. Про це він сказав сьогодні у селі Давидківці під час спілкування із журналістами.

За його словами, вже незабаром Міністерство освіти і науки України очолить новий керівник. Його ім’я  не назвав,  а лише зауважив, що з приходом нового міністра на всі галузі освіти очікують зміни. Також гарант підкреслив, що його турбують питання і по дошкільній, і по середній, і по вищій освіті.

Окрім питання освіти, Зеленський також цікавився і проєктом «Велике будівництво». Попри те, що в області будують нові 4 стадіони, гарант має зауваження, запитуючи, чи є хоча б один багатофункціональний стадіон. Тобто Зеленський натякає, що умови проєкту не дотримані.

Зауважимо, що сьогодні Президента супроводжують керівник ОП Андрій Єрмак, перший заступник керівника ОП Сергій Трофімов, Головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Від області на нього очікували  голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, голова Ярмолинецької РДА Василь Гуменюк, керівники силових структур, представники влади.

" " " "